Barnmatta Play Rally Blå-Gul-4 från Kateha till förmånligt pris, 1 756,00 kr. Upptäck Barnmattor hos mattconcept.se
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Barnmatta Play Rally Blå-Gul-4

Play Rally är en härligt lekfull matta för barnrummet i hög kvalitet. Mattan har lugg och är i 100% ull vilket gör den tjock, mjuk och skön att sitta och leka på.
80x160 cm
2 195,00 kr (inkl. moms) 1 756,00 kr (exkl. moms)
Inkl. moms
Leveranstid: 2-4 dagar
Spara som favorit

Finns även i följande färger

PLAY RALLY från KATEHA

En matta som är mjuk och skön att leka på tack vare den täta och tjocka luggen. Rally är handtuftad i 100% ull och ingår i Karin Mannerståls samlade serie barnmattor i härliga färger och former som har temat "play". Hoppa hage, spela fotboll eller köra racerbil... Allt är möjligt! Ull är slitstarkt och naturligt smutsavvisande vilket gör mattan tålig och lättstädad. 

Storleksvariationer på handgjorda mattor + /- 5%. Avluggning under första tiden är normalt. Använd mattunderlägg för maximal komfort.

 

Det svenska företaget KATEHA är känt för sina mattor av högsta kvalitet samt sin vackra och färgrika design. Det är ett omsorgsfullt hantverk när Katehas mattor tuftas, vävs eller knyts för hand av erfarna vävare i Europa och framförallt i Indien. Katehas kunder återfinns både inom hem och offentlig miljö där krav på kvalitet och design står i fokus.

 
Kateha
7340190004215
Bredd
80cm
Längd
160cm
Färg
Blå