Båtmatta Baltic Ljusgrå

I priset ingår det att vi klipper efter era tidigare båtmattor eller er mall. Efter klippningen syr vi kantsöm utmed alla kanter. Era nya båtmattor kommer fräscha upp er båt rejält.
Golvabia
  1 515Kr

(fr. 1 515Kr /Kvm)

Inkl. moms 3-4 veckor

Produktspecifikation

Glöm inte att spara din anpassning innan du lägger produkten i kundvagnen

max 250 tecken
Antal
Skickas omedelbart

  Säker betalning med Klarna
  Gratis frakt vid 1,500 kr eller mer
  Kunnig kundtjänst

I våra kvm priser ingår det att vi klipper efter er mall eller efter era tidigare mattor. Det som kan tillkomma är om era gamla mattor är smutsiga eller av någon annan anledning inte är lämpliga att malla efter. Om det är så, kommer vi återkomma till er innan vi startar, så ni vet vad den totala kostnaden blir.

Beräkning
Lägg ut alla mattor på ett stort golv. Lägg mattorna med samma riktining som i er båt. Ha någon/några cm avstånd mellan mattorna. Beräkna den totala bredden och längden. Måtten som ni får fram är kostnaden som det blir, under förutsättning att ni har gjort en korrekt beräkning.

Om beräkningen inte stämmer justerar vi det i efterhand - givetvis justeras priset även om det inte går åt så mycket material som ni har beräknat. Efter er beställning skicka in era mallar eller era tidigare mattor. Vill ni ha en förbetald fraktlapp så kontakta oss - tilläggskostnaden för frakten är 79 kr.

Går givetvis att besöka oss, eller om ni föredrar ringa eller maila. Besöker ni oss kontakta oss innan så vi vet. Kom även ihåg att rita in eventuell mattrikting på mallarna. Om ni inte ritar någon rikting, finns det risk att riktningen på mattorna kan bli fel.

 

12-2161

Datablad

Användningsområde
Golvvärme
Hemmiljö
Offentlig miljö
Trappa
Material
Polyamid
Tjocklek
Tunn 4-8 mm
Tjocklek mm
5,0 mm
Vikt
420 g/m2
Brandklass
Cfl-s1
Kvalitet
Öglad
Baksida
Contract Foam
Klassifikation
33 - Offentlig miljö, tuff
Färg
Grå