Om Mattconcept

Mer om oss

Mer om oss

På Mattconcept.se erbjuder vi de största varumärkena samlat på en sida gör vi det lite lättare för dig som kund att hitta just din matta. Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt köp och därför erbjuder vi 3 månaders öppet köp och kostnadsfria returer där vi både bekostar ursprungsfrakten och returfrakten. Undantag för mattor som beställs och produceras mot beställning. 

Vår affärsidé är att genom hög service, säkerhet och stor kunskap inom mattbranschen kunna erbjuda alla våra kunder högkvalitativa, moderna och fina mattor i en överskådlig och kundvänligt E-butik. Då vi är ett litet företag så kommer ni ha kontakt med alla oss då vi hjälps åt med kundtjänsten och alla leveranser. Om ni jobbar på ett företag inom Stockholm så kommer gärna vi ut till er då Pernilla med sin kunskap inom textiler kostnadsfritt hjälper er med val av kvaliteter och lämpliga mattor till ert företag. 

Kontakta oss gärna

Mattconcept startade 2006. Vår ambition är att erbjuda våra kunder alla mattor och annan textil inredning på Mattconcept.se. Har ni företag eller jobbar med inredningsprojekt så besök även vår hemsida för företag som ni hittar på Företagsmattor.se. Företagsmattor.se handlar ni som har företag, kommuner eller om ni arbetar som inredningsarkitekter. 

  • Top quality products
  • Best customer service
  • 30-days money back guarantee