Om Mattconcept

mer om oss

Vi är ett företag som gillar service. Vi gillar inte bara att sälja online utan vi vill finnas för er som vill ha det där lilla extra. Så tveka inte kontakta er vi vill hjälpa er!

Vår affärsidé är att genom hög service, säkerhet och stor kunskap inom mattbranschen kunna erbjuda alla våra kunder högkvalitativa, moderna och fina mattor i en överskådlig och kundvänligt E-butik. Då vi är ett litet företag så kommer ni ha kontakt med alla oss då vi hjälps åt med kundtjänsten och alla leveranser. Om ni jobbar på ett företag inom Stockholm så kommer gärna vi ut till er då Pernilla med sin kunskap inom textiler kostnadsfritt hjälper er med val av kvaliteter och lämpliga mattor till ert företag.

Mattconcept startade 2006. Vår ambition är att erbjuda våra kunder alla mattor och annan textil inredning på Mattconcept.se. Har ni företag eller jobbar med inredningsprojekt så kontakta oss så kan vi även hjälpa er med större projekt. 

Några av våra kunder

Göran Holmberg, Göteborg
Vi är så himla nöjda med mattan vi köpte och lade i trappen till övervåningen. Jag tycker det är intressant att jag fått en ny dimension i mitt 76-åriga liv när det gäller mattor. Nu "ser" jag vilken frihetsgrad man får om man experimenterar med "måttbeställda mattor".

Lotta Simmons, Göteborg
Vi fick vår matta idag. Ville bara säga att det blev jättebra och är verkligen nöjda! Tack för bra service och trevligt bemötande.

Filippa Johansson, Stockholm
Hej, Vi är mycket nöjda med vår matta från er. Än en gång tack för bra och snabb service.

100% SERVICE

Vi ger er den bästa möjliga servicen. Kontakta oss om ni vill ha personlig hjälp.

BILLIG FRAKT

Idag kostar frakten 79 kr oavsett hur stor matta som ni köper.

FRIA RETURER

Vi bekostar frakten när ni returnerar en matta inom 90 dagar.

GRATIS PROVBITAR

Gratis provbitar på alla mattor som man beställer i egna storlekar.