Entrématta Astro Turf Classic Silver 025 från Polytuft till förmånligt pris, 343 kr. Upptäck Dörr & entrémattor hos mattconcept.se
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Entrématta Astro Turf Classic Silver 025

Entrématta Astro Turf Classic Silver 025 är mattan till er entré hemma eller för enklare miljöer. Finns även möjlighet att komplettera med profiler och kantlister. Kontakta kundtjänsten för mer hjälp. Denna beställer man enbart på helrulle som är ca 17 meter. Bredden är 91 cm. Har ni behov av en kortare matta finns även Astro High Performance som man kan beställa på löpmeter.

429 kr (inkl. moms) (429 kr /Kvm) 343 kr (exkl. moms)
Inkl. moms
Leveranstid: 2-4 dagar
Spara som favorit

Finns även i följande färger

Entrématta Astro Turf Classic Silver 025 är en entrématta för hemmamiljö eller miljöer där det inte är för tuff. Mattan fungerar bra utomhus och i fuktiga utrymmen. Astro Turf finns i två olika utförande och denna är den som är för hemmamiljö. Bara att spola av och skaka mattan och den blir som ny. Bredden är 91 cm och ni köper denna på hel rulle (ca 17 meter). Vill ni köpa på löpmeter så välj Astro High Performance som även är för offentlig miljö. Man kan även komplettera med kantprofil som avslut på mattan. Kontakta kundtjänst fär hjälp med kantprofil.

Vikt: 2,350 g/m2


7340190037664
Färg
Grå