Marin Kajuta Blå70x250
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Marin Kajuta Blå70x250

Svensktillverkad plastmatta med marint tema. Mattan är vändbar med motsatt färgställning på baksidan. Plastmattor är tåliga och lättskötta.
0 kr (inkl. moms) 0 kr (exkl. moms)
Inkl. moms 1-3 dagar
Leveranstid: Skickas omgående
Spara som favorit

Finns även i följande färger

PLASTMATTA MARIN KAJUTA från HORREDSMATTAN

Marin Kajuta är en plastmatta med marint tema. Denna svensktillverkade plastmattan är vändbar med motsatt mönster på fram och baksida (inverterade färger).

 

Design: Wiveca Hall

 

Plastmattor är väldigt lättskötta, fläckar torkas lättast av med  en fuktig trasa men mattan går även att tvätta i maskin 30°C utan centrifugering. Rulla mattan hårt efter tvätt för att släta ut veckbildning. Häng därefter på tork.

 

Mattan har svetsade kortsidor, inga fransar.

 

Plastmattor är en traditionell svensk produkt som karakteriseras av design, slitstyrka och lättskötthet, egenskaper som verkligen uppskattas.

Plastmattan har ett stort användningsområde, i både inne- och utemiljöer: köket, hallen, tvättstugan, uterummet, badrummet, husvagnen, fritidshuset.

Plastmattor från Horredsmattan är mycket populära och spelar en stor roll i Svensk och Nordisk inredning. Horredsmattan gör högkvalitiva plastmattor. Dessa plastmattor och garnmattor har skapats med tänket att de ska hålla livet ut. Plastmattan Marin Kajuta är en matta från Horredsmattan som är stora på plastmattor.

1 cm
250 cm
1 kg
7340190011176
Färg
Grå