Plastmatta Wasp Grå
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Plastmatta Wasp Grå

Plastmatta Wasp Grå är svensktillverkad med bästa tänkbara plast. Mattan har ett grafiskt mönster, svetsade kortsidor och är vändbar med motsatt färgställning på andra sidan. Plastmattor är otroligt slittåliga och lättskötta och passar därför extra bra i köket, hallen och tvättstugan. Kan även ligga utomhus. 

Plastmattan Wasp är svensktillverkad med bästa tänkbara plast. Mattan har ett grafiskt mönster, svetsade kortsidor och är vändbar med motsatt färgställning på andra sidan. Plastmattor är otroligt slittåliga och lättskötta och passar därför extra bra i köket, hallen och tvättstugan. Kan även ligga utomhus.

70x350cm
200x280cm
70x140cm
70x210cm
70x280cm
150x210cm
830 kr (inkl. moms) 664 kr (exkl. moms)
Inkl. moms
Leveranstid: 2-4 dagar
Spara som favorit

Finns även i följande färger

Plastmatta Wasp Grå från Horredsmattan är en plastmatta i högsta kvalitet med svensktillverkad plast. Wasp har svetsade kortsidor och är vändbar med motsatt färgställning på andra sidan. Två mattor i en! En traditionell svensk produkt som karakteriseras av god design, slitstyrka och lättskötthet, egenskaper som verkligen uppskattas. Plastmattan Wasp har ett stort användningsområde, både i inne- och utemiljöer: köket, hallen, tvättstugan, uterummet, badrummet, husvagnen, fritidshuset.

Skötsel: Vid mindre fläckar räcker det att torka av med en fuktig trasa men det går även bra att tvätta mattan i maskin 30°C utan centrifugering. Rulla mattan hårt efter tvätt för att släta ut veckbildning. Häng därefter på tork. 

Horredsmattan är kända för sina högkvalitativa och vackra plastmattor och sina mixade mattor där inslagen varierar mellan plast och bomullsgarn. Mattor från Horredsmattan tillverkas i Horred i Västergötland och de designas och tillverkas med tänket att de ska hålla livet ut. De är formgivna och vävda med en hantverkstradition där funktion och kvalitet går hand i hand med vacker design.

1 cm
1 kg
7340190037305
Material
Plast
Tillverkningssätt
Vävd
Tjocklek mm
5,0 mm
Skötsel
Maskintvätt 30°c
Baksida
Vändbar
Bredd
70cm
150cm
200 cm
Längd
140cm
210cm
280cm
350
Färg
Grå