Plastmatta Candy Blå Cm Färg: Blå Storlek: 70x150cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−20%

Rea Plastmatta Candy Blå 70x200cm

Plastmattan Candy tillverkas i Sverige och kommer från Horredsmattan. Candy är en enfärgad matta med fransar på kortsidorna. Plastmattor är tåliga och lättskötta och passar därför extra bra i köket, hallen och tvättstugan.

992 kr (inkl. moms)1 240 kr−20% 794 kr (exkl. moms)
Inkl. moms 1-3 dagar
Leveranstid: Skickas omgående
Spara som favorit

Finns även i följande färger

Plastmattor är tåliga och väldigt lättskötta. Vid mindre fläckar räcker det att torka av med en fuktig trasa men det går även bra att tvätta mattan i maskin 30°C utan centrifugering. Rulla mattan hårt efter tvätt för att släta ut veckbildning. Häng därefter på tork. En traditionell svensk produkt som karakteriseras av god design, slitstyrka och lättskötthet, egenskaper som verkligen uppskattas.

På grund av plastmattans goda egenskaper har den ett stort användningsområde, i både inne- och utemiljöer: köket, hallen, tvättstugan, uterummet, badrummet, husvagnen, fritidshuset.

Horredsmattan är kända för sina högkvalitativa och vackra plastmattor och sina mixade mattor där inslagen varierar mellan plast och bomullsgarn. Mattor från Horredsmattan tillverkas i Horred i Västergötland och de designas och tillverkas med tänket att de ska hålla livet ut. De är formgivna och vävda med en hantverkstradition där funktion och kvalitet går hand i hand med vacker design.

1 cm
1 kg
Bredd
70cm
Längd
200cm
Färg
Blå