Rea Plastmatta Circus Black - 70x200cm från Horredsmattan till förmånligt pris, 1 116,00 kr. Upptäck Plastmattor hos mattconcept.se
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−20%Tillfälligt slut

Rea Plastmatta Circus Black - 70x200cm

Plastmattan Circus Svart är en svensktillverkad matta från Horredsmattan. Circus Svart har ett modernt mönster med vita cirklar på rad mot en svart bakgrund. Mattan är vändbar med motsatt färgställning på baksidan, alltså vit matta med färgade cirklar. När mattan är vändbar ökar både livslängden och det blir roligare att inreda. Lättskött matta som kan maskintvättas.

1 116,00 kr (inkl. moms) 1 395,00 kr −20% 892,80 kr (exkl. moms)
Inkl. moms
Leveranstid: Tillfälligt slut
Spara som favorit

Finns även i följande färger

Plastmattan Circus Svart tillverkas i Sverige av Horredsmattan. Plasten är även den svensktillverkad och bästa tänkbara, helt ftalatfri. Circus Svart har svetsade kortsidor, alltså inga fransar, och är ca 5 mm tjock. Mattan är vändbar, båda sidor kan användas som framsida. Färgerna är inverterade på de båda sidorna. Circus Svart är slittålig och väldigt lättskött, kan tvättas i maskin i 30°C. Plastmattor är en traditionell svensk produkt som karakteriseras av god design, slitstyrka och lättskötthet, egenskaper som verkligen uppskattas. Plastmattor passar i de flesta rum men gör sig extra bra i köket, hallen, korridoren eller tvättstugan. Plastmattor kan även ligga i uterummet eller utomhus på altanen. Många väljer att ha plastmattor i sommarstugan där man lätt ska kunna skaka bort sanden som sommarfötter drar in.

Horredsmattan
1 cm
1 kg
7340190072597
Material
Plast
Tillverkningssätt
Vävd
Tjocklek mm
5,0 mm
Skötsel
Maskintvätt 30°c
Baksida
Vändbar
Bredd
70cm
Längd
200cm
Färg
Svart