Rea Plastmatta Kajuta Blå 70x250cm från Horredsmattan till förmånligt pris, 1 196,00 kr. Upptäck Plastmattor hos mattconcept.se
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−25%

Rea Plastmatta Kajuta Blå 70x250cm

Svensktillverkad plastmatta med marint tema, 70x250 cm. Mattan är vändbar med motsatt färgställning på baksidan. Plastmattor är tåliga och lättskötta.

1 121,00 kr (inkl. moms) 1 495,00 kr −25% 896,80 kr (exkl. moms)
Inkl. moms 1-3 dagar
Leveranstid: Skickas omgående
Spara som favorit

Finns även i följande färger

PLASTMATTA MARIN KAJUTA från HORREDSMATTAN

Marin Kajuta är en plastmatta med marint tema. Denna svensktillverkade plastmattan är vändbar med motsatt mönster på fram och baksida (inverterade färger).

 

Design: Wiveca Hall

 

Plastmattor är väldigt lättskötta, fläckar torkas lättast av med  en fuktig trasa men mattan går även att tvätta i maskin 30°C utan centrifugering. Rulla mattan hårt efter tvätt för att släta ut veckbildning. Häng därefter på tork.

 

Mattan har svetsade kortsidor, inga fransar.

 

Plastmattor är en traditionell svensk produkt som karakteriseras av design, slitstyrka och lättskötthet, egenskaper som verkligen uppskattas.

Plastmattan har ett stort användningsområde, i både inne- och utemiljöer: köket, hallen, tvättstugan, uterummet, badrummet, husvagnen, fritidshuset.

Plastmattor från Horredsmattan är mycket populära och spelar en stor roll i Svensk och Nordisk inredning. Horredsmattan gör högkvalitiva plastmattor. Dessa plastmattor och garnmattor har skapats med tänket att de ska hålla livet ut. Plastmattan Marin Kajuta är en matta från Horredsmattan som är stora på plastmattor.

Horredsmattan
1 cm
250 cm
1 kg
7340190011176
Material
Plast
Tillverkningssätt
Vävd
Tjocklek mm
5,0 mm
Skötsel
Maskintvätt 30°c
Baksida
Vändbar
Bredd
70cm
Längd
250 cm
Färg
Blå
Röd