Rea Plastmatta Music Mustard 70x150cm från Horredsmattan till förmånligt pris, 716,00 kr. Upptäck Plastmattor hos mattconcept.se
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−20%Tillfälligt slut

Rea Plastmatta Music Mustard 70x150cm

Music Mustard 70x150 cm är en plastmatta med ett klassiskt randigt mönster. Mattan tillverkas av Horredsmattan som har all tillverkning i Sverige. Music Mustard är en lättskött matta som kan tvättas i maskin. Passar lika bra i köket, hallen eller tvättstugan.

716,00 kr (inkl. moms) 895,00 kr −20% 572,80 kr (exkl. moms)
Inkl. moms
Leveranstid: Tillfälligt slut
Spara som favorit

Finns även i följande färger

Plastmattan Music Mustard har ett klassiskt smalrandigt mönster. Mattan är vändbar med motsatt färgställning på de båda sidorna. Ena sidan är vit med smala gula ränder och den andra sidan är gul med vita smala ränder. Music Mustard tillverkas i Sverige av Horredsmattan. Plasten är även den svensktillverkad och bästa tänkbara, helt ftalatfri. Music Mustard har svetsade kortsidor, alltså inga fransar, och är ca 5 mm tjock. Plastmattor är slittålig och väldigt lättskötta, de kan vid behov tvättas i maskin i 30°C. Plastmattor är en traditionell svensk produkt som karakteriseras av god design, slitstyrka och lättskötthet, egenskaper som passar i de flesta rum men som gör sig extra bra i köket, hallen, korridoren eller tvättstugan. Plastmattor kan även ligga i uterummet eller utomhus på altanen. Många väljer att ha plastmattor i sommarstugan där man lätt ska kunna skaka bort sanden som sommarfötter drar in.

Horredsmattan
1 cm
1 kg
7340190072368
Material
Plast
Tillverkningssätt
Vävd
Tjocklek mm
5,0 mm
Skötsel
Maskintvätt 30°c
Baksida
Vändbar
Bredd
70cm
Längd
150cm
Färg
Gul