Rut Orange70x100
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−40%

Rea Plastmatta Rut Orange 70x100cm

Endast 1 exemplar kvar!

Rutig, svensktillverkad plastmatta i färgen orange och vit och lite grått. Storleken är 70x100 och passar därför extra bra vid en altandörr, badrummet eller i köket i den mindre lägenheten. Plastmattor är slitstarka och lättskötta. Du kan tvätta mattan i maskin, 30 gr.

357 kr (inkl. moms)595 kr−40% 286 kr (exkl. moms)
Inkl. moms 1-3 dagar
Leveranstid: Skickas omgående
Spara som favorit

Finns även i följande färger

HORREDSMATTAN Rut plastmatta är en snygg plastmatta med rutigt mönster.  Tillverkas i massa färger och storlekar. Mattan har svetsade kanter och inga fransar. En plastmatta är väldigt lättskött, oftast går det bara att torka av med trasa men den går även att tvätta i maskin 30°C utan centrifugering. Rulla mattan hårt efter tvätt för att släta ut veckbildning. Häng därefter på tork.

En traditionell svensk produkt med design, slitstyrka och lättskötthet, egenskaper som verkligen uppskattas.

Plastmattan har ett stort användningsområde, i både inne- och utemiljöer: köket, hallen, tvättstugan, uterummet, badrummet, husvagnen, fritidshuset.

 

 

Horredsmattan gör högkvalitiva mattor i plast och garn. Dessa plastmattor och garnmattor har skapats med tänket att de ska hålla livet ut. Plastmattan Rut är en matta från Horredsmattan som är stora på plastmattor. 
1 cm
100 cm
1 kg
7340190012029
Färg
Orange