Rea Plastmatta Wave Svart 70x150cm från Horredsmattan till förmånligt pris, 716 kr. Upptäck Plastmattor hos mattconcept.se
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−50%

Rea Plastmatta Wave Svart 70x150cm

Plastmatta Wave Svart är en svensktillverkad matta med ett modernt, enkelt mönster. Wave Svart är vändbar med motsatt färgställning på baksidan. Ena sidan är svart med vita vågor och andra sidan är vit med svarta vågor. Plastmattor är slittåliga och lättskötta. Fläckar torkas lätt av med en fuktig trasa och mattan kan även tvättas i maskin i 30°C.

448 kr (inkl. moms) 895 kr −50% 358 kr (exkl. moms)
Inkl. moms 1-3 dagar
Leveranstid: Skickas omgående
Spara som favorit

Finns även i följande färger

Wave Svart från Horredsmattan är ca 5 mm tjock och har svetsade kortsidor (inga fransar). Plastmattan Wave är vändbar med motsatt mönster på fram och baksida (inverterade färger) vilket gör det enkelt att snabbt ändra känslan i rummet. Plastmattor är slittåliga och väldigt lättskötta. Du kan lätt torka bort fläckar med en fuktig trasa men det går även bra att tvätta mattan i maskin i 30°C. Tack vare plastmattornas goda egenskaper passar de bra att ha framför diskbänken, hallen, under matbordet eller tvättstugan. Plastmattor kan även ligga i uterummet eller utomhus på altan. Wave Svart tillverkas av Horredsmattan som har sin produktion i Sverige med stort miljöfokus. Även plasten är svensktillverkad och helt ftalatfri.

1 cm
1 kg
7340190073518
Material
Plast
Tillverkningssätt
Vävd
Tjocklek mm
5,0 mm
Skötsel
Maskintvätt 30°c
Baksida
Vändbar
Bredd
70cm
Längd
150cm
Färg
Svart