Trappstegsmatta Manaus Antracit från Polytuft till förmånligt pris, 168,00 kr. Upptäck Trappstegsmattor hos mattconcept.se
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Trappstegsmatta Manaus Antracit

Manaus Antracit är en trappmatta i naturmaterialet sisal. Det är en snygg och slitstark trappstegsmatta som passar lika bra i det nybyggda huset som i sekelskiftshuset. Trappmatta Manaus Sisal Antracit är nästintill svart, ca är 6 mm tjock och har en langettsöm runtom i matchande färg. Baksidan är i latex.

25x65cm
210,00 kr (inkl. moms) 168,00 kr (exkl. moms)
Inkl. moms
Leveranstid: 2-4 dagar
Spara som favorit

Finns även i följande färger

Trappmatta från Polytuft i 100% sisal. Detta är en trappstegsmatta av mycket hög kvalité.

Denna trappstegsmatta är langeterad runt om med en matchande langett!


I framkant
(på baksidan, osynlig) här trappstegsmattan en förstärkt skena med en dubbelhäftande tejp på. Det finns även en dubbelhäftande tejp längre bak på mattan. det betyder att den sitter mycket stabilt. Detta gör att den är otroligt lätt att installera i din trapp och även otroligt lätt att ta bort. Detta är mycket snyggt och ger er trapp en stark karaktär. Trappmattan passar lika bra i stängda trappor som öppna.

Trappnosen är säkra och varaktiga i och med att de har en stålskena på undersidan. Den perfekta trappstegsmattoan för just din trappa.

Trappstegsmattan är tillverkad i syntetmaterial och är självhäftande på steget. 100 % polypropylen med en skuren lugg. Storleken per steg är antingen 17x56cm eller 25cmx65cm halvmåneformat. Köpes styckvis! En vanlig trapp har mellan 13-15 steg beroende på om ni vill ha en på det sista steget.

Måtten är angivna enligt nedan:
width=

Flärpen som går ner på trappsteget är ej inräknat i måttangivelsen.

 

Polytuft
7340190007049
Bredd
25cm
Längd
65cm
Färg
Antracit
Svart