Trappstegsmatta Manaus Röd från Polytuft till förmånligt pris, 191,20 kr. Upptäck Trappstegsmattor hos mattconcept.se
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Trappstegsmatta Manaus Röd

Trappmatta i naturmaterialet sisal. Det är en snygg och slitstark trappstegsmatta. Trappmatta Manaus Sisal är 6.0 mm tjock och har en langettsöm runtom i matchande färg. Baksidan är i gummia och vikten är 2500 gram/kvm. Finns i storlek 25x65 cm.
25x65cm
239,00 kr (inkl. moms) 191,20 kr (exkl. moms)
Inkl. moms
Leveranstid: 2-4 dagar
Spara som favorit

Finns även i följande färger

Trappmatta från Polytuft i 100% sisal. Detta är en trappstegsmatta av mycket hög kvalité.

Denna trappstegsmatta är langeterad runt om med en matchande langett!


I framkant
(på baksidan, osynlig) här trappstegsmattan en förstärkt skena med en dubbelhäftande tejp på. Det finns även en dubbelhäftande tejp längre bak på mattan. det betyder att den sitter mycket stabilt. Detta gör att den är otroligt lätt att installera i din trapp och även otroligt lätt att ta bort. Detta är mycket snyggt och ger er trapp en stark karaktär. Trappmattan passar lika bra i stängda trappor som öppna.

Trappnosen är säkra och varaktiga i och med att de har en stålskena på undersidan. Den perfekta trappstegsmattoan för just din trappa.

Trappstegsmattan är tillverkad i syntetmaterial och är självhäftande på steget. 100 % polypropylen med en skuren lugg. Storleken per steg är antingen 17x56cm eller 25cmx65cm halvmåneformat. Köpes styckvis! En vanlig trapp har mellan 13-15 steg beroende på om ni vill ha en på det sista steget.

Måtten är angivna enligt nedan:
 width=

Flärpen som går ner på trappsteget är ej inräknat i måttangivelsen.

 

Polytuft
7340190007032
Bredd
25cm
Längd
65cm
Färg
Röd