Trapstegsmatta Palermo Grafitcm Färg: Grafit Storlek: 17x56cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Trappstegsmatta Palermo Grafit

Palermo är en rejäl och exklusiv trappstegsmatta med kort och tät lugg i syntetmaterial vilket gör den mjuk att gå på. Palermo finns i 2 olika storlekar och är 8 mm tjock. Palermo är tillverkad av 100% poolyamid vilket gör den extra slittålig och smutsavvisande. Den har en matchande langettsöm runtom. Vikten är 2000 gr/kvm.
17x56cm
25x65cm
189 kr (inkl. moms) 151 kr (exkl. moms)
Inkl. moms
Leveranstid: 2-4 dagar
Spara som favorit

Finns även i följande färger

Trappmatta från Polytuft i syntetmaterial med skuren tät lugg. Mjuk, skön och sober trappmatta som passar till alla slags trappor  Detta mönster som denna trappmatta har är lättskött och gör att inte smutsen syns. Detta är en trappstegsmatta av mycket hög kvalité

Denna trappstegsmatta är langeterad runt om med en matchande langett!

Formen är lite olika beroende på vilken storlek ni väljer. Många av våra bilder visar den lilla trappsteget.
bilden nedan kan ni se hur formen skiljer sig mellan de olika storlekarna.

I framkant (på baksidan, osynlig) här trappstegsmattan en förstärkt skena med en dubbelhäftande tejp på. Det finns även en dubbelhäftande tejp längre bak på mattan. det betyder att den sitter mycket stabilt. Detta gör att den är otroligt lätt att installera i din trapp och även otroligt lätt att ta bort. Detta är mycket snyggt och ger er trapp en stark karaktär. Trappmattan passar lika bra i stängda trappor som öppna.

Trappnosen är säkra och varaktiga i och med att de har en stålskena på undersidan. Den perfekta trappstegsmattoan för just din trappa.

Trappstegsmattan är tillverkad i syntetmaterial och är självhäftande på steget. 100 % polypropylen med en skuren lugg. Storleken per steg är antingen 17x56cm eller 25cmx65cm halvmåneformat. Köpes styckvis! En vanlig trapp har mellan 13-15 steg beroende på om ni vill ha en på det sista steget.

Måtten är angivna enligt nedan:

Flärpen som går ner på trappsteget är ej inräknat i måttangivelsen.

 

7340190020925
Bredd
17cm
25cm
Längd
56cm
65cm
Färg
Grå