Trapstegsmatta Siena Bruncm Färg: Brun Storlek: 17x56cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Trappstegsmatta Siena Brun

Prisvärd trappstegsmatta av hög kvalité. Ytan har öglor (ej lugg) och med ett sobert, rutigt mönster.Siena är 8 mm tjock och langetterad runt om med en matchande langett.Tillverkad av 100% polyamid vilket ger en slit- och smutstålig trappmatta. Vikten är 1375 gr/kvm.
17x56cm
25x65cm
95 kr (inkl. moms) 76 kr (exkl. moms)
Inkl. moms
Leveranstid: 2-4 dagar
Spara som favorit

Finns även i följande färger

Trappmatta från Polytuft i syntetmaterial med öglor. Detta är en trappstegsmatta av mycket hög kvalité.
Denna trappstegsmatta är langeterad runt om med en matchande langett!

Formen är lite olika beroende på vilken storlek ni väljer. Många av våra bilder visar den lilla trappsteget. På bilden nedan kan ni se hur formen skiljer sig mellan de olika storlekarna.

 width=I framkant (på baksidan, osynlig) här trappstegsmattan en förstärkt skena med en dubbelhäftande tejp på. Det finns även en dubbelhäftande tejp längre bak på mattan. det betyder att den sitter mycket stabilt. Detta gör att den är otroligt lätt att installera i din trapp och även otroligt lätt att ta bort. Detta är mycket snyggt och ger er trapp en stark karaktär. Trappmattan passar lika bra i stängda trappor som öppna.

Trappnosen är säkra och varaktiga i och med att de har en stålskena på undersidan. Den perfekta trappstegsmattoan för just din trappa.

Trappstegsmattan är tillverkad i syntetmaterial och är självhäftande på steget. 100 % polypropen med en skuren lugg. Storleken per steg är antingen 17x56cm eller 25cmx65cm halvmåneformat. Köpes styckvis! En vanlig trapp har mellan 13-15 steg beroende på om ni vill ha en på det sista steget.

Måtten är angivna enligt nedan:
 width=

Flärpen som går ner på trappsteget är ej inräknat i måttangivelsen men den är ca 40 mm.

Bredd
17cm
25cm
Längd
56cm
65cm
Färg
Brun