Trappstegsmatta Sisal Tweed från Polytuft till förmånligt pris, 140,00 kr. Upptäck Trappstegsmattor hos mattconcept.se
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Trappstegsmatta Sisal Tweed

Trappstegsmatta Sisal Tweed i naturmaterialet sisal. Detta är en trappstegsmatta av högsta kvalitet, snygg och slitstark. Trappmatta Sisal är ca 6 mm tjock och har en langettsöm runtom i matchande färg. Baksidan är av filt. Du kan välja på två olika storlekar, 17x56 cm eller 25x65 cm.

17x56cm
25x65cm
175,00 kr (inkl. moms) 140,00 kr (exkl. moms)
Inkl. moms
Leveranstid: 2-4 dagar
Spara som favorit

Finns även i följande färger

Formen är lite olika beroende på vilken storlek ni väljer. Många av våra bilder visar den lilla trappsteget.
På bilden nedan kan ni se hur formen skiljer sig mellan de olika storlekarna.

width=

I framkant (på baksidan, osynlig) har trappstegsmattan en förstärkt skena med en dubbelhäftande tejp på. Det finns även en dubbelhäftande tejp längre bak på mattan. det betyder att den sitter mycket stabilt. Detta gör att den är otroligt lätt att installera i din trapp och även lätt att ta bort. Detta är mycket snyggt och ger er trapp en stark karaktär. Trappmattan passar lika bra i stängda trappor som öppna.

Trappnosen är säkra och varaktiga i och med att de har en stålskena på undersidan. Den perfekta trappstegsmattoan för just din trappa.

Trappstegsmattan Sisal är tillverkad i 100% naturmaterialet Sisal och är självhäftande på steget. Storleken per steg är antingen 17x56cm eller 25cmx65cm halvmåneformat. Köpes styckvis! En vanlig trapp har mellan 13-15 steg beroende på om ni vill ha en på det sista steget.

Måtten är angivna enligt nedan:
width=

Flärpen som går ner på trappsteget är ej inräknat i måttangivelsen.

 

Polytuft
7340190021908
Bredd
17cm
25cm
Längd
56cm
65cm
Färg
Brun