Handknuten Ullmatta Marrakesh Ivory/Charcoal från Classic Collection till förmånligt pris, 7 992,00 kr. Upptäck Ullmattor hos mattconcept.se
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Handknuten Ullmatta Marrakesh Ivory/Charcoal

Ullmattan Marrakesh av Classic Collection. En vacker, handvävd ullmatta med mönster inspirerat av Marocko. Mattan är av absolut högsta kvalitet, 4cm tjock och tillverkad i 100% ofärgat nyzeeländsk ull. Marrakesh har lång och mjuk lugg, lagom långa fransar på kortsidorna och känns fantastisk under fötterna. Mattan passar perfekt i sovrum och vardagsrum.
250x350cm
170x230cm
200x300cm
9 990,00 kr (inkl. moms) 7 992,00 kr (exkl. moms)
Inkl. moms
Leveranstid: 2-4 dagar
Spara som favorit

Finns även i följande färger

Material: Ull

Skötselråd:

Dammsug regelbundet i luggens riktning (utan borste).
Lämnas in för fackmässig plantvätt.
Använd mattunderlägg för att skydda matta samt golv, att mattunderlägg förlänger mattans livslängd. 
Luddning är ett normalt beteende på denna typ av matta och oftast lugnar det ner sig med tiden. Detta är också ett kännetecken för alla finare ullmattor. Det kan vara bra att veta att noppor/luddande mattor inte är ett tillverkningsfel, utan karaktäristiskt för denna typ av tillverkningsteknik och material. Det handlar också till stor del om användning och underhåll.

Noppor kan uppstå där mattan utsätts för mycket trafik, förflyttning av möbler, dammsugarmunstycke med borste eller annan påfrestande hantering. Dammsug din matta innan du noppar av den, använd noppmaskin eller sax. Var försiktig så du bara tar bort luddet och inte skadar mattan på djupet. Avsluta med att dammsuga mattan i luggens riktning.

Våra produkter är tillverkade för hand och därför helt unika. Detta medför att avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser skapar en levande och unik produkt. Ta väl hand om din nya matta så kommer den pryda hemmet under lång tid. Varje Classic Collection matta skapar arbete bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare.

Classic Collection
7340190059697
Bredd
170cm
200cm
250cm
Längd
230cm
300cm
350cm
Färg
Beige/Natur