Handknuten Ullmatta Snake Vit Cm Färg: Vit Storlek: 70x100cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−25%

Rea Handknuten Ullmatta Snake Vit 70x100

Mattan Snake är designad av Ulrica Hydman Vallien. En exklusiv handknuten ullmatta av mycket hög kvalitet. Mattan har mjuk och len lugg som är ca 20 mm tjock. En mycket skön matta att ha vid sängen eller vid favoritfåtöljen. Snake är ett välkänt motiv från Ulricas kollektion som vi även finner på textiler och glas.

2 321 kr (inkl. moms) 3 095 kr −25% 1 857 kr (exkl. moms)
Inkl. moms 1-3 dagar
Leveranstid: Skickas omgående
Spara som favorit

Finns även i följande färger

Ulrica Hydman Vallien har designat mattan Snake. Hon är en av våra mest folkkära konstnärer. Ulrica är även känd utanför Sverige då hon har stora internationella framgångar. Motiven från Ulrika känner de flesta igen genom hennes slingrande ormar, tulpaner och målade ansikten. Motven finns på glas, flygplan och mobiltelefoner världen över. Hon är mycket känd för sina glas och akrylmålningar, men hon producerar även keramik, akvareller och mattor. Mattorna är tillverkade i ull från Nya Zeeland, ull som är speciellt utvald med de feta, långa fibrerna som gör mattan extra exklusiv. Mattorna handknyts, tvättas ett flertal gånger för att göra ullen mjuk och fin. Vid finishingen sker märkning av mattan och en extra syning för att säkerställa kvaliteten på varje matta. Carvingen i mönstret framhäver designen och ger mattan ett exklusivt intryck.

På ullmatta avlägsnas fläckar med en ren handduk, lite ljummet vatten och milt diskmedel. Fackmässig plantvätt rekommenderas vid tvätt av hela ullmattor. Materialet ull stöter ifrån sig smuts och är vattenavvisande så dessa mattor är ett bra val för rum där man äter.

2 cm
2 kg
Bredd
70cm
Längd
100cm
Färg
Vit