Handtuftad Ullmatta Freja Cm Grå Färg: Grå Storlek: 170x240 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−25%

Rea Handtuftad Ullmatta Freja Grå 170x240

Freja från Kateha är en handtuftad matta i 100% finaste ull. Den täta och tjocka luggen, ca 2 cm hög,  dämpar ljud och är skön att gå på. Ull är naturligt smutsavvisande vilket ger en tålig och lättskött matta.

6 345 kr (inkl. moms) 8 460 kr −25% 5 076 kr (exkl. moms)
Inkl. moms
Leveranstid: 2-4 dagar
Spara som favorit

Finns även i följande färger

Freja tuftad från KATEHA

Denna handgjorda matta i 100% ull. Ull är slitstarkt och naturligt smutsavvisande vilket gör mattan tålig och lättstädad. Mattan är mjuk och skön att gå på tack vare den täta och tjocka luggen. Det vackra mönstret i kombination med ullens fina egenskaper gör att denna matta passar lika bra i lättare offentlig miljö som i hemmiljö.

Storleksvariationer på handgjorda mattor + /- 5%. Avluggning under första tiden är normalt. Använd mattunderlägg för maximal komfort.

 

Det svenska företaget KATEHA är känt för sina mattor av högsta kvalitet samt sin vackra och färgrika design. Det är ett omsorgsfullt hantverk när Katehas mattor tuftas, vävs eller knyts för hand av erfarna vävare i Europa och framförallt i Indien. Katehas kunder återfinns både inom hem och offentlig miljö där krav på kvalitet och design står i fokus.

 

 

 

 

Bredd
170cm
Längd
240 cm
Färg
Grå