Handtuftad Ullmatta Stars Grå Färg: Grå Storlek: 200x300 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−25%

Rea Handtuftad Ullmatta Stars Grå 160x240

Design när den är som bäst! Stars är en handgjord kvalitetsmatta, designad av Monica Förster. Nya Zeelandsullen ger en slitstark matta med fin lyster. Mattan har tjock och tät lugg, ca 2 cm hög. 

20 996 kr (inkl. moms) 27 995 kr −25% 16 797 kr (exkl. moms)
Inkl. moms
Leveranstid: 2-4 dagar
Spara som favorit

Finns även i följande färger

STARS från KATEHA

Monica Förster har designat denna fina matta för Kateha. Stars är en handgjord matta av skickliga hantverkare i bästa kvalitet. Ullen är ren Nya Zeelandsull vilket ger en slitstark matta med naturlig lyster. Mattan har mycket tät och tjock lugg vilket gör den skön att gå på. Ull är naturligt smutsavvisande och ger en tålig matta.

Storleksvariationer på handgjorda mattor + /- 5%. Avluggning under första tiden är normalt. Använd mattunderlägg för maximal komfort.

 

Det svenska företaget KATEHA är känt för sina mattor av högsta kvalitet samt sin vackra och färgrika design. Det är ett omsorgsfullt hantverk när Katehas mattor tuftas, vävs eller knyts för hand av erfarna vävare i Europa och framförallt i Indien. Katehas kunder återfinns både inom hem och offentlig miljö där krav på kvalitet och design står i fokus.

Bredd
160cm
Längd
240 cm
Färg
Grå