Rea Handvävd Ullmatta Merino Beige 80x250cm från Classic Collection till förmånligt pris, 1 592,00 kr. Upptäck Ullmattor hos mattconcept.se
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−20%

Rea Handvävd Ullmatta Merino Beige 80x250cm

Ullmattan Merino från Classic Collection. En handvävd ullmatta av hög kvalitet. Materialet är ofärgat, ger en behaglig känsla att gå på och är naturligt smuttsavvisande. Mattan passar utmärkt till alla rum som har en naturlig inredning eller där det behövs lite värme.

1 592,00 kr (inkl. moms) 1 990,00 kr −20% 1 273,60 kr (exkl. moms)
Inkl. moms 1-3 dagar
Leveranstid: Skickas omgående
Spara som favorit

Finns även i följande färger

Dammsug regelbundet utan borste. På ullmatta avlägsnas fläckar med lite ljummet vatten och diskmedel på ren handduk. Fackmässig plantvätt rekommenderas vid tvätt av hela ullmattor.

Certifikat: Mattorna är certifierad med Care & Fair vilket garanterar att den produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Det innebär även att Classic Collection skänker pengar till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

Classic Collections produkter är tillverkade för hand och därför helt unika. Detta medför att avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser skapar en levande och unik produkt. Ta väl hand om din nya matta så kommer den pryda hemmet under lång tid.

Classic Collection
7340190072559
Bredd
80cm
Längd
250 cm
Färg
Beige/Natur