Rea Handvävd Ullmatta Sofiero Röd 80x250 från Axeco till förmånligt pris, 1 848 kr. Upptäck Ullmattor hos mattconcept.se
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−25%

Rea Handvävd Ullmatta Sofiero Röd 80x250

Sofiero från Axeco är en handvävd matta i 100% av finast ull. Mattan är vävd på linnevarp för stadga och kanten är flätad i hörnen vilket ger mattan karaktär. Mycket snygg matta som passar i alla miljöer och till alla inredningar. Mycket lättskött matta.

1 733 kr (inkl. moms) 2 310 kr −25% 1 386 kr (exkl. moms)
Inkl. moms 1-3 dagar
Leveranstid: Skickas omgående
Spara som favorit

Finns även i följande färger

AXECO Matta som vävs för hand. Kanten är flatad i hörnen vilket ger mattan karaktär. Mycket snygg matta som passar i alla miljöer och till alla inredningar. Mycket lättskött matta som även är vändbar!


Handvävd röllakan av ullgarn på bomullsvarp. Flätad Kant (2 utav hörnen)

Tjocklek c:a 8 mm.

Traditionellt vävd röllakansmatta i mycket god kvalitet.

Skötsel Dammsug regelbundet, en gång per vecka. Ta bort fläckar omedelbart. Bör lämnas till ett välrenommerat tvätteri för fackmässig plantvätt.

Leveranstiden kan variera mellan de olika storlekarna. Är leveranstiden längre än 9 dagar återkommer vi till er efter beställning. Mattor som har en bredd på 250 cm eller mer är beställningsvara. Mattor som specialbeställs eller som inte finns på lager tar ca 12-14 veckor innan den kan levereras. Beställningsvaror tillverkas mot beställning och retturätt ingår därför inte. Klicka här för att fråga om aktuell lagerstatus!

Bredd
80cm
Längd
250 cm
Färg
Röd