Viskosmatta Velvet Simply Taupe från Classic Collection till förmånligt pris, 4 552,00 kr. Upptäck Viskosmattor hos mattconcept.se
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Viskosmatta Velvet Simply Taupe

Velvet är en glansig matta i viskos. Upplevs lyxig då den ger en lyxig känsla till rummet. Superskön att sätta fötterna på. Fungerar fint under både matbord och i TV rum. Denna matta kan även beställas i specialstorlekar. Kontakta kundtjänst för mer information, hjälp och offert.
250x350cm
170x230cm
140x200cm
200x300cm
5 690,00 kr (inkl. moms) 4 552,00 kr (exkl. moms)
Inkl. moms
Leveranstid: 2-4 dagar
Spara som favorit

Finns även i följande färger

En lyxig matta i glansig Viskos. Viskosmatta velvet ger en lyxig känsla till rummet och är fantastisk att sätta fötterna på. Ludd och noppor är ett normalt beteende på denna typ av matta och oftast lugnar det ner sig med tiden. Detta är också ett kännetecken för alla finare viskosmattor.

Det kan vara bra att veta att noppor/luddande mattor inte är ett tillverkningsfel, utan karaktäristiskt för denna typ av tillverkningsteknik och material. Det handlar också till stor del om användning och underhåll. Noppor kan uppstå där mattan utsätts för mycket trafik, förflyttning av möbler, dammsugarmunstycke med borste eller annan påfrestande hantering. Dammsug din matta innan du noppar av den, använd noppmaskin eller sax. Var försiktig så du bara tar bort luddet och inte skadar mattan på djupet. Avsluta med att dammsuga mattan i luggens riktning.

Skötselråd Viskosmatta Velvet Silver: Använd mattunderlägg för att minska slitage. Mattunderlägget fungerar även som halkskydd. Undvik att dra möbler fram och tillbaka över mattan. Använd möbeltassar/hjulskydd under soffben och bordsben. Vrid och vänd mattan ibland, då slits den jämnt. Dammsug mattan på båda sidor och under (på golvet) en gång i veckan. Använd aldrig borsten när du dammsuger. Dammsug endast mattan medluggs. Utsätt inte mattan för stark sol eller direkt solljus då färgerna kan blekas.

Denna matta kan ej tvättas. Viskos är känsligt mot väta. Vid kontakt kan fula fläckar uppstå. Classic Collections mattor är handgjorda av professionella indiska vävare, detta gör att alla mattor är helt unika och vissa små avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser är det som gör Classic Collections produkter så personliga och unika. Varje producerad Classic Collection matta skapar arbete och bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare.

Mattorna är certifierade med Care & Fair vilket garanterar att de produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Det innebär även att vi skänker pengar till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

Classic Collection
2 cm
2 kg
7340190038234
Bredd
140cm
170cm
200cm
250cm
Längd
200cm
230cm
300cm
350cm
Färg
Grå