Ryamatta Soft Dream Lux med Färgkod 0810530

Ryamatta Soft Dream Lux med Färgkod 0810530 är en fantastisk & lyxig och fin ryamatta som ni beställer efter eget mått. Ni har möjlighet att beställa en bredd på 140cm eller större. Längden behöver vara 200cm eller större. Ni kan även beställa Soft Dream i helt valfria former - det är bara er fantasi som sätter er begränsning.

Ege Carpets
  1 595Kr

(fr. 1 595Kr Kvm)

Inkl. moms

Produktspecifikation

Glöm inte att spara din anpassning innan du lägger produkten i kundvagnen

max 250 tecken
Antal
Skickas omedelbart

  Nästan alltid gratis frakt
69 kr vid beställningar under 1,500 kr
  Beställ gratis provbit
  Säker betalning

Ryamatta Soft Dream Lux med Färgkod 0810530 tillverkas & klipps efter er beställning. Ingen bytesrätt eller retur. Beställ gärna gratis provbit innan ni beställer.

Bestämmer ni er för Ryamatta Soft Dream Lux med Färgkod 0810530 så kommer ni få en unik matta som är i den storleken som ni önskar. Soft Dream Lux en ryamatta som tillför ger en lyxig och elegant känsla i inredningen och som ger en exklusiv lyxig ryamatta med tät och mjuk yta. Vill ni ha en annan form än rektangulär eller rund behöver du förse oss med en skiss som visar den önskade formen för mattan - ingenting är omöjligt. Om ni skickar in en skiss ska de anges skalenligt på alla delar av skissen.  De skräddarsydda mattorna i Soft Dreams Lux -kollektionen är gjorda helt i polyamid. Mattornas täta luggstruktur har ett unikt, glänsande färgspel som ger ett luxuöst intryck. Läs gärna mer om Soft Dream på Eges hemsida.

100% polyamid

Skötselråd: Dammsug regelbundet, en gång per vecka. Ta bort fläckar omedelbart. Bör lämnas till ett välrenommerat tvätteri för fackmässig. Eftersom mattorna specialtillverkas så är det ingen returrätt.

18-2119

Datablad

Färg
Grön