Vävd matta Akka Grafit från Golvabia till förmånligt pris, 855,20 kr. Upptäck Måttbeställ Mattor hos mattconcept.se
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vävd matta Akka Grafit

Akka Grafit är en fin och slitstark vävd matta i ull som passar lika bra hemma i sovrummet, korridoren som på kontoret eller annan offentlig miljö. Akka Grafit är ca 7 mm tjock och tål golvvärme, kontorshjul och är ljusäkta.

1 069,00 kr (inkl. moms) 855,20 kr (exkl. moms)
Inkl. moms
Leveranstid: 2-4 dagar
Spara som favorit

ad2.jpg

Finns även i följande färger

Heltäckningsmatta Akka Grafit - Bredd 400cm från Golvabia är en vävd matta i ull som är ca 7,5 mm tjock. Mattan har en slät yta som gör den lätt att dammsuga. Heltäckningsmattan Akka Grafit har hög slitstyrka och passar att ligga i offentlig miljö, såsom mindre kontor, loungerum eller väntrum. Hemma passar mattan fint i vardagsrummet, sovrummet eller korridoren. Avenue är ljusäkta vilket gör att den inte bleks av solen. Ull är ett naturmaterial och tål därför inte fukt så bra och därför ska den inte ligga i källaren eller i uterummet.

Golvabia
1 cm
1 kg
7340190074522
Användningsområde
Golvvärme
Hemmiljö
Offentlig miljö
Material
Ull
Tjocklek
Tunn 4-8 mm
Tjocklek mm
7,0 mm
Vikt
850 g/m2
Kvalitet
Vävd
Baksida
Duotex
Klassifikation
32 - Offentlig miljö, medel
Färg
Antracit

Rund matta
Ange samma bredd som längd när du beställer en rund matta. Önskar du andra former så är det inga problem bara att kontakta oss så hjälper vi er.

Langett eller mattkant
Lägg till ett fint kantband eller kantsöm som avslut på din matta. Nödvändigt när du vill ha din matta friliggande i ditt rum.

Mått
Man beställer sin matta i jämna 5 tal. Hemsidan rundar ner eller rundar upp till närmsta 5-tal. Tänk på att måtten kan diffa +/-1%. 

Mindre matta än valbara mått
Du behöver betala för de minsta valbara måtten men du kan ange som meddelande i kassan vilka mått du vill ha din matta nedskuren till så fixar vi det.

Leverans & frakt
På större mattor så är det leverans hem. Fraktbolaget ringer innan och bokar en dag som ni kan vara hemma och ta emot er matta. Mindre mattor (mindre bredd än 180cm) skickas till ett paket ombud.

Provbitar
Möjlighet att beställa provbitar innan du beställer. Provbitarna är en mindre bit som vi har klippt från mattan som du är intresserad av.

Returrätt
Tyvärr är det ingen returrätt på mattor som vi klipper efter måttangivelse.