Rea Handvävd Ullmatta Allium Powder 170x240 från Kateha till förmånligt pris, 5 996 kr. Upptäck Outlet hos mattconcept.se
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−25%

Rea Handvävd Ullmatta Allium Powder 170x240

Allium Powder från Kateha är en handvävd matta i 100% nyzeeländsk ull av högsta kvalitet. Mattan är ca 8 mm tjock och passar lika bra hemma som i lätt offentlig miljö. Ull är naturligt smutsavvisande så Allium gör sig bra både under matbordet eller vid soffan. Powder är en snygg, mild rosa färg med lite beige ton från linnevarpen.

5 621 kr (inkl. moms) 7 495 kr −25% 4 497 kr (exkl. moms)
Inkl. moms 1-3 dagar
Leveranstid: Skickas omgående
Spara som favorit

Finns även i följande färger

Handvävd Ullmatta Allium Powder är en av Katheas riktiga storsäljare och en av våra favoriter. Det är en handvävd matta i 100% ren ny ull av högsta kvalitet och finns i många vackra färger. Varpen är av lin vilket ger en stabil och kvalitativ matta. Mattans kortsidor avslutas med en vävd fållad linnekant. Mattan är liksidig och därför vändbar vilket ökar mattans livslängd. Ull är slitstarkt och naturligt smutsavvisande och tillsammans med mattans släta vävda yta är denna matta mycket lätt att sköta och dammsuga. Passar lika bra vid TV-soffan, korridoren, sovrummet och under matbordet. Använd gärna mattunderlägg för att minska slitage och få ökad livslängd.


Skötsel av mattan Allium.
 Vrid och vänd mattan då och då, så att den slits jämt över ytan. Dammsug mattan regelbundet. Fläckar tas bort omedelbart. Använd en fuktig trasa och lite diskmedel. Badda och sug upp, gnugga ej. Kateha rekommenderar även Clean Kit, ett fläckborttagningsmedel som klarar både fuktiga och torra fläckar. Vid tvätt av hela mattan bör den lämnas till ett välrenommerat tvätteri för fackmässig plantvätt.

Storleksvariationer på handgjorda mattor + /- 5%. Färgbadsavvikelser kan förekomma. 

Det svenska företaget KATEHA är känt för sina mattor av högsta kvalitet samt sin vackra och färgrika design. Det är ett omsorgsfullt hantverk när Katehas mattor tuftas, vävs eller knyts för hand av erfarna vävare i Europa och framförallt i Indien. Katehas kunder återfinns både inom hem och offentlig miljö där krav på kvalitet och design står i fokus.

Material
Ull
Tjocklek mm
8,0 mm
Vikt
2000 g/m2
Bredd
170 cm
Längd
240 cm
300 cm
Färg
Rosa