Tiny Prinsessa Limited Edition Röd 120x180
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tiny Prinsessa Limited Edition Röd 120x180

En underbar matta för barnrummet i fina färger med ett motiv av en prinsessa. Mattan har tät och tjock lugg och är i 100% ull vilket gör den mjuk och skön att sitta och leka på.
3 795 kr (inkl. moms) 3 036 kr (exkl. moms)
Inkl. moms
Leveranstid: 2-4 dagar
Spara som favorit

Finns även i följande färger

TINY PRINSESSA från KATEHA

En matta som är mjuk och skön att sitta och leka på tack vare den täta och tjocka luggen. Mattan Prinsessa ingår i formgivaren Karin Mannerståls kollektion Tiny där det finns både prinsar och prinsessor, polis och sjörövare. Karins vackra mönster och härliga färger har blivit en succé hos små killar och tjejer. Mattan är handtuftad i 100 % ull. Ull är slitstarkt och naturligt smutsavvisande vilket gör mattan tålig och lättstädad. 

Storleksvariationer på handgjorda mattor + /- 5%. Avluggning under första tiden är normalt. Använd mattunderlägg för maximal komfort.

 

Det svenska företaget KATEHA är känt för sina mattor av högsta kvalitet samt sin vackra och färgrika design. Det är ett omsorgsfullt hantverk när Katehas mattor tuftas, vävs eller knyts för hand av erfarna vävare i Europa och framförallt i Indien. Katehas kunder återfinns både inom hem och offentlig miljö där krav på kvalitet och design står i fokus.

 
180 cm
7340190028143
Färg
Svart