Plast & Garnmatta Signe Beige 70x150cm

Signe från Horredsmattan är en plast- och garnmatta tillverkad i Sverige. Plasten ger en hållbar och tålig matta och bumullsgarnet gör mattan mjuk att gå på. Signe har ett snyggt, stilrent mönster och kortsidorna avslutas med svetsad kant (inga fransar). Signe passar bra i sovrummet, köket, tvättstugan eller vardagsrummet. Mattan kan tvättas i maskin, 30°C.

Horredsmattan
1 395Kr
  837Kr Spara 40%
Inkl. moms 1-2 dgr levarans

Antal
Skickas omedelbart

  Nästan alltid gratis frakt
69 kr vid beställningar under 1,500 kr
  Beställ gratis provbit
  Säker betalning

är en svensktillverkad mixad matta, där inslagen varierar mellan plast och ett creppat bomullsgarn. Mattan får då sin slitstyrka från plasten och volym och värme från bomullen. Mattan har svetsade kortsidor. De mindre mattorna passar väldigt bra i köket, tvättstugan eller vid sängen. De större storlekarna gör sig bra i ett vardagsrum eller under matbordet. Till skillnad från rena plastmattor passar inte mixade mattor att ligga utomhus.

Skötsel: Signe är en lättskött matta som du kan tvätta i maskin i 30°C utan centrifugering. Rulla mattan hårt efter tvätt för att släta ut veckbildning. Häng därefter på tork.

Horredsmattan är kända för sina högkvalitativa och vackra plastmattor och sina mixade mattor där inslagen varierar mellan plast och bomullsgarn. Mattor från Horredsmattan tillverkas i Horred i Västergötland och de designas och tillverkas med tänket att de ska hålla livet ut. De är formgivna och vävda med en hantverkstradition där funktion och kvalitet går hand i hand med vacker design.

Plasten kommer från Gislaveds folie och är den mest miljövänliga plast som går att få. Plasten är ftalatfri.

7-5419

Datablad

Bredd
70cm
Längd
150cm
Färg
Beige/Natur