Rea Trappstegsmatta Livorno Brun, 17x56 cm från Polytuft till förmånligt pris, 111,20 kr. Upptäck Outlet hos mattconcept.se
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−25%

Rea Trappstegsmatta Livorno Brun, 17x56 cm

Trappmatta Livorno har en tät och tjock lugg vilket gör den extra mjuk och skön att gå på. Storleken är 17x56 cm. Livorno är en exklusiv trappmatta med en tjocklek på ca 10 mm. Livorno är i 100% polypropylen, vilket är ett syntetmaterial som är slitstarkt, dammfritt och smutståligt. Livorno har en langettsöm runt om i matchande färg.

104,00 kr (inkl. moms) 139,00 kr −25% 83,20 kr (exkl. moms)
Inkl. moms 1-3 dagar
Leveranstid: Skickas omgående
Spara som favorit

Finns även i följande färger

Trappmatta från Polytuft i syntetmaterial med skuren tät lugg. Mjuk och skön lugg som passar till alla slags trappor.

Denna trappstegsmatta är langeterad runt om med en matchande langett!

Formen är lite olika beroende på vilken storlek ni väljer. Många av våra bilder visar den lilla trappsteget.
bilden nedan kan ni se hur formen skiljer sig mellan de olika storlekarna.

width=

I framkant (på baksidan, osynlig) här trappstegsmattan en förstärkt skena med en dubbelhäftande tejp på. Det finns även en dubbelhäftande tejp längre bak på mattan. det betyder att den sitter mycket stabilt. Detta gör att den är otroligt lätt att installera i din trapp och även otroligt lätt att ta bort. Detta är mycket snyggt och ger er trapp en stark karaktär. Trappmattan passar lika bra i stängda trappor som öppna.

Trappnosen är säkra och varaktiga i och med att de har en stålskena på undersidan. Den perfekta trappstegsmattoan för just din trappa.

Trappstegsmattan är tillverkad i syntetmaterial och är självhäftande på steget. 100 % polypropylen med en skuren lugg. Storleken per steg är antingen 17x56cm eller 25cmx65cm halvmåneformat. Köpes styckvis! En vanlig trapp har mellan 13-15 steg beroende på om ni vill ha en på det sista steget.

Måtten är angivna enligt nedan:
width=

Flärpen som går ner på trappsteget är ej inräknat i måttangivelsen.

 

Polytuft
7340190069207
Bredd
17cm
Längd
56cm
Färg
Brun