Handvävd Ullmatta Akita Natural från Classic Collection till förmånligt pris, 4 392,00 kr. Upptäck Ullmattor hos mattconcept.se
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Handvävd Ullmatta Akita Natural

Mattan Akita av Classic Collection. En vacker, handvävd ullmatta med skönt taktilt mönster som skapar härlig textur. Mattan är av högst kvalitet och handtillverkad i ull med inslag av Viskos Kombinationen av material ger den både en naturlig känsla samt ett fint lyster. Luggen är enfärgad så färgen på mönstret skapas av att basen på mattan tittar fram. Akita passar utmärkt i vardagsrum och sovrum som vill ha mer mysfaktor.
170x230cm
200x300cm
5 490,00 kr (inkl. moms) 4 392,00 kr (exkl. moms)
Inkl. moms
Leveranstid: 2-4 dagar
Spara som favorit

Finns även i följande färger

Skötselråd: Dammsug mattan Casablanca regelbundet utan borste eller roterande munstycke. Vid rengörning lämnas Casablanca in för fackmannamässig tvätt.

Material: Ull/Viskos.


Akita ull/ Tencel-matta är vävd för hand och därför helt unik. Detta medför att avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser skapar en levande och unik produkt. Ta väl hand om din nya matta så kommer den pryda hemmet under lång tid. Varje Classic Collection matta skapar arbete bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare.

 

Certifikat: Care & Fair.

Ullmatta Casablanca är certifierade med Care & Fair vilket garanterar att den produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Det innebär även att vi skänker pengar till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

Classic Collection
7340190059581
Bredd
170cm
200cm
Längd
230cm
300cm
Färg
Beige/Natur